Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

[SOLVED] why I get this error message in ADS when using impedance matching utility?

Status
Not open for further replies.

skatefast08

Full Member level 3
Joined
Jan 24, 2018
Messages
155
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
18
Activity points
1,563
As you can see below I try to select a load impedance configuration and then I get the error message to the left. Why? What does it mean? I even retried on multiple different windows and restarted the whole ADS program.

1593878332232.png
 
Last edited:

BigBoss

Advanced Member level 5
Joined
Nov 17, 2001
Messages
4,751
Helped
1,442
Reputation
2,882
Reaction score
1,303
Trophy points
1,393
Location
Turkey
Activity points
28,706
Did you click "Design" button ?? Then are you able to pop-down into sub-circuit ??
 

skatefast08

Full Member level 3
Joined
Jan 24, 2018
Messages
155
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
18
Activity points
1,563
I get the error as soon as I click on one of those impedance drop down selections. I don't even click on design.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top