Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

What about Mentor FPGA Advantage ?

Status
Not open for further replies.

Regnum

Full Member level 5
Joined
Jun 17, 2004
Messages
262
Helped
18
Reputation
36
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Location
Hurlingham
Activity points
2,168
fpga advantage 9

Is anyone using Mentor FPGA Advantage ?

Its design capture tools look so powerful, is it as good as seems?

I'd like to know your comments...
 

Fnutik

Newbie level 3
Joined
Jul 1, 2004
Messages
4
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
45
mentor fpga advantage

If you know Russian, you can go at "http://www.telesys.ru/wwwboards/fpga/index.shtml".
I don't use it. I use Quartus for FPGA Design and quite satisfied with it.
 

edavio

Member level 3
Joined
Dec 23, 2001
Messages
60
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
475
It is OK. I use it to do project management. This guy is just like a IDE, It provides you a visual design environment, you can integrate respective singel point tools into this enviroment, e.g. simulator, synthesizer, place and rout tools. It is OK to design creation. for source code debugging, I prefer debussy that can provide better sch view.
 

dll_embed

Advanced Member level 4
Joined
Sep 4, 2003
Messages
112
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,296
Activity points
1,095
I've used version upto 5.4. It looks powerful at the first glance. But later you may find that some obviously simple task is hard to achieve in its environment.

One missing feature compared to ISE is that they can't display the design component in a hierachy way. Not sure whether their new version has this.

But genearlly speaking, i'll vote it positively.

regards
 

z81203

Full Member level 5
Joined
Aug 1, 2001
Messages
308
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
2,356
hi, does new version of fa include prec!s!on?
 

dll_embed

Advanced Member level 4
Joined
Sep 4, 2003
Messages
112
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,296
Activity points
1,095
From 6.1, they start to support precision.

regards
 

yangvic

Member level 2
Joined
Jun 24, 2004
Messages
50
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Activity points
323
I more like summit's VisualElite.
 

wadaye

Full Member level 4
Joined
Jun 18, 2004
Messages
213
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
2
Trophy points
1,298
Activity points
1,906
z81203 said:
hi, does new version of fa include prec!s!on?

Started from the 6.1 FA include both precis1on and leonador, but you

have to choose one when you install. So you can't install both of them.

I think people will perfer ampl1fy then pr1cision.
 

delay

Full Member level 4
Joined
Jun 11, 2004
Messages
207
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Van Allen Belt
Activity points
2,221
It is a difficult tool to use (GUI) if you really want to explorer all features and unleash true power. It is OK to use for synthesizing (Leonardo Spectrum) and timing (ModelSim). Not my favorite.

Delay (delayed by technology)
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top