Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Proteus 7.7 & 7.8 problem

Status
Not open for further replies.

rafnhy

Newbie level 3
Joined
Jul 4, 2011
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,298
Hello,
I am facing a problem with Proteus both 7.7 and 7.8 version. The problem is that when i open a schematic or create a new one, the moment I click on the sheet, all the components just disappear!
I am using Windows 7 home premium 64bits and I tried to reinstall the program and changing the time zone, but it still does not work properly. However, when I use it on a virtual machine using windows XP in a mac, it works perfectly.
Someone with a solution?
 

comsians

Member level 1
Joined
May 22, 2005
Messages
41
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
1,755
Proteus 7.7 and 7.8 both will run on Windows XP only not in Windows 7
 

jov_damo86

Newbie level 1
Joined
Jun 24, 2007
Messages
1
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
Manila
Activity points
1,285
Same problem with me.. Im using XP service pack3 with 2gb RAM and 512mb Nvidia Video CARD but still i have same problem. when I click It disappears all the components. Please Help please...
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top