Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

I have problem with acrobat 5

Status
Not open for further replies.

sortlaih

Member level 3
Joined
Jan 9, 2003
Messages
55
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
250
I have Acrobat writer ver 5 ...

I can select any text in any file but I can't do that with any images in same files I don't why.....?
 

geconom

Full Member level 3
Joined
Feb 12, 2002
Messages
179
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Activity points
1,464
Under Windows OK? An you mean Adobe Acrobat 5.0 OK?

Then the button next to text select enables image selection of any part of the document. Do you see this button? What is your problem in using it? What is it bad behavior?
 

sortlaih

Member level 3
Joined
Jan 9, 2003
Messages
55
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
250
geconom said:
Under Windows OK? An you mean Adobe Acrobat 5.0 OK?

Then the button next to text select enables image selection of any part of the document. Do you see this button? What is your problem in using it? What is it bad behavior?

Could you show me where can I find this button....??
 

cube007

Full Member level 6
Joined
Mar 12, 2002
Messages
386
Helped
15
Reputation
30
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Location
Australia
Activity points
3,477
Hello sortlaih,

you schould look for the pressed button in the jpg.

by,
cube007
 

flatulent

Advanced Member level 5
Joined
Jul 19, 2002
Messages
4,629
Helped
489
Reputation
980
Reaction score
150
Trophy points
1,343
Location
Middle Earth
Activity points
46,689
tool bars

The bottom tool bar 4th from the left. Whey you put the mouse pointer over it "graphic select tool" will show in the tool tip.
 

sortlaih

Member level 3
Joined
Jan 9, 2003
Messages
55
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
250
It's clear now .....

still one more Q. please............

I have 96 pages found in 26 PDF files.

I want to make that in one PDF file?

also hwo to open new PDF file .....?
 

VSWR

Advanced Member level 3
Joined
Feb 7, 2002
Messages
749
Helped
103
Reputation
206
Reaction score
23
Trophy points
1,298
Activity points
5,425
Combining PDF-files into one

Use

Document | Insert Pages

command. See Help File page 111.
 

flatsat

Newbie level 1
Joined
May 14, 2003
Messages
0
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,280
Activity points
18
just select the text only
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top