Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

digilent Basys spartan xc3s250e TQG144 UCF doesn't work

Status
Not open for further replies.

schoku

Newbie level 3
Joined
Apr 24, 2011
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,299
hello
i have same problem with configure my ucf file to work with digilent basys board

i just get the ucf file from digilent website :
Digilent Inc. - Digital Design Engineer's Source

but it doesn't work, i will be greatfull for any help
It looks like it is not the ufc for this board, but digilent say that it is..

i got warnings like this:

Code:
WARNING:MapLib:680 - LOC constraint P20 on led7_seg_o<3> is invalid: No such
   site on the device. Ignoring...
WARNING:MapLib:680 - LOC constraint P21 on led7_seg_o<4> is invalid: No such
   site on the device. Ignoring...
WARNING:MapLib:680 - LOC constraint P29 on sw_i<2> is invalid: No such site on
   the device. Ignoring...
WARNING:MapLib:680 - LOC constraint P6 on sw_i<7> is invalid: No such site on
   the device. Ignoring...
WARNING:Place:837 - Partially locked IO Bus is found. 
WARNING:Place:1019 - A clock IOB / clock....
it's just a few ones pins which doesn't work.. but it makes my all app broken.

any suggestion?

PS:
sorry for my english,
 

permute

Advanced Member level 3
Joined
Jul 16, 2010
Messages
923
Helped
295
Reputation
590
Reaction score
268
Trophy points
1,343
Activity points
8,543
"No such site on the device."
Make sure you have selected the correct device in ISE's "project settings". Also, make sure you have the correct UCF. The UCF is calling out pin locations that do not exist on the part you have told ISE to build for.
 

schoku

Newbie level 3
Joined
Apr 24, 2011
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,299
i am sure the project settings is ok, i can make a print-screen if you do not believe .
 

mrflibble

Advanced Member level 5
Joined
Apr 19, 2010
Messages
2,724
Helped
679
Reputation
1,360
Reaction score
651
Trophy points
1,393
Activity points
19,551
Well, the warnings mean precisely what permute says they do... What is the exact part that you have configured in project navigator?
 

schoku

Newbie level 3
Joined
Apr 24, 2011
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,299
hello, i have just reinstalled everything xilinx, adept and now it works, thanks for help.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top