Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Scanned image of PCB to Eagle - is it possible?

Status
Not open for further replies.

moratm

Newbie level 6
Joined
Mar 18, 2002
Messages
11
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
12
Scanner ro Eagle

Hi,

Does anyone know how to convert a scanned image of a PCB to an eagle file ?

Thanks.
 

Int Art

Member level 4
Joined
Dec 15, 2001
Messages
70
Helped
9
Reputation
18
Reaction score
6
Trophy points
1,288
Activity points
389
I think there's an ulp that can convert bmp to eagle.
 

tech1

Newbie level 5
Joined
Dec 31, 2002
Messages
9
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
46
I would like to know how to do this as well?
 

elekpc

Newbie level 6
Joined
Oct 22, 2001
Messages
14
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
38
Profesional Tools

Hi, all


I find in Cadsoft some tools, but is demo,

name :
power tools 409


Somebody Know where download a tools like this in full version, please email me o P.M.

Elekpc
 

metusalem

Newbie level 6
Joined
May 18, 2001
Messages
11
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
8
Hi,

I have a working patch vor this version (PowerTools 4.09).
If you want that proggy, pm to me.
-met-
:p
 

thomaz

Member level 2
Joined
May 4, 2001
Messages
48
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
atlantis
Activity points
329
as far as I know there is an ULP (User Language Program) for this purpose
you can import drawings to your pcb
they will be on layer numbers > 200
but tracks will not be real tracks
this is only good for putting a logo on your pcb
 

hcet

Full Member level 5
Joined
Mar 9, 2002
Messages
313
Helped
21
Reputation
28
Reaction score
6
Trophy points
1,298
Activity points
2,096
bmp2 eagle.zip contains two versions, i can´t remember which one i used. try it with avery small bmp-file, it takes a long time even on a fast pc. but remember what tomaz said: this is only good for putting a logo on your pcb you can´t create a working pcb-file.
enjoy.
 

thomaz

Member level 2
Joined
May 4, 2001
Messages
48
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
atlantis
Activity points
329
@ moratm and @ tech1:
Im curious, pls tell me why you want to do that
at the moment I can see no reasons, because:

1. you will have no schematic
2. if you want to create gerber output for manufacturing, it's better to let the boardhouse do the scanning

pls let me know
 

NK_2011

Newbie level 2
Joined
May 4, 2011
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,289
u ppl plz give password of this zip file
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top