Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Problem in output: Inverter

Status
Not open for further replies.

chetan477

Newbie level 6
Joined
Jun 24, 2009
Messages
14
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
surat
Activity points
1,369
hello friends...

There is no error in inverter, but output is not inverted, it is same as input.......

what can be possible solution?

Regards
 

chetan477

Newbie level 6
Joined
Jun 24, 2009
Messages
14
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
surat
Activity points
1,369
I am doing on Backend, ICstudio, Mentor.

There is no error till pex, and when I running on eldo,ezwave output=input

Regards
 

dick_freebird

Advanced Member level 5
Joined
Mar 4, 2008
Messages
7,242
Helped
2,118
Reputation
4,240
Reaction score
1,971
Trophy points
1,393
Location
USA
Activity points
58,069
If they are -exactly- the same, you have to suspect a
short. Are the net labels in the plot showing different
netnames? Push into the cellview that is being used by
the netlister (view switching ought to have options and
defaults, schematic vs behavioral vs ...). Maybe the
schematic says one thing and the subcircuit or the
behavioral view, another.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top