Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

plot small signal output resistance with hspice

Status
Not open for further replies.

guoqing

Newbie level 2
Joined
Sep 25, 2005
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,296
I designed a voltage amp which will work under a large temperature range. Can any one tell me how to plot the output resistance vs. temperature with hspice. Using .tf I can only get one Ro value at one simulation.

Thanks!
 

flushrat

Full Member level 3
Joined
Jan 25, 2005
Messages
180
Helped
23
Reputation
46
Reaction score
8
Trophy points
1,298
Activity points
1,532
you can sweep temperature.
In awaves, change x-axis to temperature, and plot ro
 

guoqing

Newbie level 2
Joined
Sep 25, 2005
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,296
Can you post specific command? Thanks!
 

yankuangtu

Member level 3
Joined
Nov 1, 2003
Messages
66
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
502
can awaves plot ro?I don't know
 

vbhupendra

Full Member level 4
Joined
May 11, 2005
Messages
235
Helped
15
Reputation
30
Reaction score
8
Trophy points
1,298
Location
GOA, INDIA
Activity points
3,219
same question : CAN awaves plot "ro" if yes wat is the options in hspice netlist for post processing.
 

flamingo

Member level 4
Joined
Jan 10, 2005
Messages
73
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
5
Trophy points
1,288
Activity points
717
Use .ac analysis and plus .net command. probe zout, that is what U want. good luck.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top