Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

who can tell me? ! thanks! urgent!!!!

Status
Not open for further replies.

stocking

Member level 5
Joined
Nov 5, 2004
Messages
91
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Activity points
704
who can tell me how I set the environment variables of $ynopsys DC on the worksti0n with $olaris system!? thanks! I know there is the soft of $ynopsys DC on worksti0n, but I cant invoke it. pls expert teach me , thanks !!!!
 

gaonkc

Advanced Member level 4
Joined
Jul 16, 2004
Messages
104
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
1,298
Activity points
635
you can see the sold document. you need set home directoy and library directoy, bin path .license file etc.
 

z81203

Full Member level 5
Joined
Aug 1, 2001
Messages
308
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
2,356
for csh try this (just like)
setenv SNPSLMD_LICENSE_FILE 26585@licsvr
setenv SYNOPSYS /eda/synopsys/solaris/syn200x.xx
set path = ($path $SYNOPSYS/sparcOS5/syn/bin)
 

sunrise

Newbie level 3
Joined
Apr 27, 2004
Messages
4
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
38
You may also try this

setenv LD_LICENSE_FILE $license_file (for license setup)
 

visualart

Advanced Member level 1
Joined
Dec 21, 2001
Messages
467
Helped
28
Reputation
56
Reaction score
4
Trophy points
1,298
Activity points
3,336
you need set the environment variable as follow:
LD_LICENSE_FILE or SNPSLMD_LICENSE_FILE for the valid license
path for the searth the executable file.
LD_LIBRARY for the library patch on the tool
 

funzero

Full Member level 4
Joined
Nov 19, 2004
Messages
198
Helped
13
Reputation
26
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Activity points
1,304
in csh
set LM_LICENSE_FILE 5280(tcp_ip port )@lic_server
set SYNOPSYS_HOME ( or SYNOPSYS ) your_install_dir
 

naveen reddy

Junior Member level 3
Joined
Jun 2, 2005
Messages
28
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,525
you can try with the setenv DISPLAY ..................(the host number of the machine)
 

atuo

Member level 3
Joined
Feb 19, 2004
Messages
59
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
493
Hi ,

You must start up a license server before you begin to use the tools. Have you correctly setup the license server?

Thanks.

Lsong
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top