Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

SIM300S modem meet problem when register with SIMCARDS

Status
Not open for further replies.

moyoumin

Junior Member level 2
Joined
Oct 13, 2009
Messages
23
Helped
9
Reputation
18
Reaction score
9
Trophy points
1,283
Location
Shenzhen,China
Activity points
1,411
Currently, our SIM300S modem come with problem when register SIMCARDS. This issue is like follow:

SIMCARD works with mobile phones and Siemens GSM Modems. It has problem working with SIM300S modules. When we first put the SIMCARD to the Modem with works for the first time, from then onwards it doesn’t work. Again we remove the SIMCARD and put it back it will work once and again stops working. The same modem works with the same service providers other SIMCARDS. Some SIMCARDS the modem doesn’t work. Those problem SIMCARDS works on mobile phones and Siemens modems.

Anyone have suggustion about that?
 

sabeti_1990

Full Member level 4
Joined
Nov 16, 2007
Messages
195
Helped
23
Reputation
46
Reaction score
12
Trophy points
1,298
Activity points
2,215
hi it may the module cann't work with your operator

check the wavecom module
 

moyoumin

Junior Member level 2
Joined
Oct 13, 2009
Messages
23
Helped
9
Reputation
18
Reaction score
9
Trophy points
1,283
Location
Shenzhen,China
Activity points
1,411
Hi, sabeti. Thanks. I think it's SIMCOM ADI wireless solution problem. Lots of SIMCOM modules have problem in carping at SIMCARDS. It can't be fix. Only sulottion is to change SIMCARDS or module.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top