Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

question about import netlist in ads

Status
Not open for further replies.

THUNDERRr

Full Member level 3
Joined
Nov 11, 2007
Messages
189
Helped
3
Reputation
6
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Activity points
2,239
when i import netlist to be converted to schematic in ADS it draws it as separete components connected by name.. how can i make it connected by wires actually?
 

jayce3390

Full Member level 6
Joined
May 22, 2007
Messages
352
Helped
29
Reputation
58
Reaction score
21
Trophy points
1,298
Activity points
3,287
You don't have. Actually they are already connected using labels : "net17, net 1XX..."
Imagine you have 100 components with wires on your schematics, it will be a mess!
 

THUNDERRr

Full Member level 3
Joined
Nov 11, 2007
Messages
189
Helped
3
Reputation
6
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Activity points
2,239
i know but i just want to know how to make it?
 

jayce3390

Full Member level 6
Joined
May 22, 2007
Messages
352
Helped
29
Reputation
58
Reaction score
21
Trophy points
1,298
Activity points
3,287
Draw a wire with "insert wire" in ADS, where is the problem?
 

rezaee

Full Member level 2
Joined
Jul 3, 2009
Messages
129
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
2,117
can u tell me how you convert netlist to schematic in ads?
 

THUNDERRr

Full Member level 3
Joined
Nov 11, 2007
Messages
189
Helped
3
Reputation
6
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Activity points
2,239
i want a method tp be done automatically not by hand

Added after 45 seconds:

from file>import (then choose ur netlist file) it will be converted automatically
 

jayce3390

Full Member level 6
Joined
May 22, 2007
Messages
352
Helped
29
Reputation
58
Reaction score
21
Trophy points
1,298
Activity points
3,287
It's not possible, the netlist translator algorythm doesn t give you the opportunity to do that automatically.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top