Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Problems with designing in Microwave Office

Status
Not open for further replies.

Javirulo

Newbie level 6
Joined
Oct 20, 2005
Messages
14
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
Spain
Activity points
1,399
doubt with MWO

Hi, I've and important question about Microwave Office. I've designed a printed antenna that works perfectly when I simulate it but the measurements in laboratory are completely different. I think the problem could be in the ports. I use an edge port to feed the antenna using coplanar feeding, but I don't know if the simulator understand where is the ground or if I have to define it elsewhere ( once the antenna is built I feed it using SMA connector ans I put the ground pins at both sides of the coplanar line ). Any help could be grateful

[/img]
 

Manjunatha_hv

Advanced Member level 3
Joined
Aug 3, 2005
Messages
810
Helped
240
Reputation
480
Reaction score
122
Trophy points
1,323
Location
INDIA
Activity points
8,691
Re: doubt with MWO

Hello Javirulo

See the attached documents from Sonnet Software...

It is some what similar simulation setup you need to do for CPW applications in MWO...


---manju---
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top