Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Problem with plotting return loss in SuperNec

Status
Not open for further replies.

pug

Newbie level 6
Joined
Feb 23, 2002
Messages
12
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
19
Hi, I just downloaded Supernec and have simulated a few structures using it. But I can't seem to plot the return loss vs freq. graph?? Anyone got such prob.? Thanks.
 

jjantenna

Member level 2
Joined
Feb 23, 2002
Messages
50
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Activity points
324
It should be ok for plotting. Explain your problem in details.
If you still have difficult to access your printer, maybe you should try Print to File.
Good luck!
 

pug

Newbie level 6
Joined
Feb 23, 2002
Messages
12
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
19
Not that I can't print, it's just that I can't view the VSWR graphs on the screen. It seems that the option is disabled for the demo version. I got the license file but still can't see the graphs. Any comments? Thanks.
 

Sinuous

Member level 1
Joined
Mar 7, 2002
Messages
40
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
329
Be sure you are solving multiple frequencies and selecting all the frequencies. If you do not do this you get VSWR at point and you do not have a graph. When you try to view this, you do not see anything on the graph.
 

wq

Newbie level 3
Joined
May 14, 2003
Messages
4
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
34
I have the same problem. With superNEC V2.3, I can't plot impedance, VSWR etc. and when the simulation is over, the interface is always auto closed after not a long interval. I just want to konw what's wrong with it? thanks!
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top