Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Internal error at Syn/plify

Status
Not open for further replies.

Laplace

Advanced Member level 4
Joined
Feb 26, 2002
Messages
103
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
659
Hey Guys,

After my verilog files are compiled at Sy/plify pro7.0, at the very beginning of synthesis step, I am getting "Internal error, please contact to Syn/plify support" message.

Has anyone got the same error before?

Thank you for your time.
 

zcq

Advanced Member level 4
Joined
Jul 14, 2001
Messages
102
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,296
Activity points
619
I think you invoke synplify from ise5.1 with the os is winxp.

if so,do not set your winxp display mode as classic style,then it will be okay.
 

Laplace

Advanced Member level 4
Joined
Feb 26, 2002
Messages
103
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
659
No...

I run syn/plify pro 7.02 on Linux red/hat 7.2.
 

my_garden

Member level 4
Joined
Dec 14, 2001
Messages
79
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
666
Hi Laplace
Becuse you get the error at the beginning. I think maybe you haven't the right version of Synplify license
 

Laplace

Advanced Member level 4
Joined
Feb 26, 2002
Messages
103
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
659
my_garden,

i have been using syn/plify for 3 years. I think I know how to install it and use it. Don't you think so?
 

ntxp

Member level 2
Joined
May 29, 2002
Messages
44
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
342
I have a similar problem in my 7.2+w2k, but the problem gone with my 7.2+wxp. When I encountered this problem at w2k, I will close some of the applications and rerun the synthesis, then the process will be done without error. To some rare extreme cases, I need to reboot the PC and start the synthesis without running any other apps.

I think that may be due to runing out of some resources, as this workaround is working for my environment all the time, I don't look into deeper about the real cause and neither do I contact syn city as suggested in the error msg.

ntxp.
 

Laplace

Advanced Member level 4
Joined
Feb 26, 2002
Messages
103
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
659
ntxp,

I think you are right. I am trying to synthsize a huge verilog code whic is about 7K lines. It consumes 42 % of 6M gate Virtex II.

I will try your suggestion and see what happens.

Thanks...
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top