Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Help with XP Home edition

Status
Not open for further replies.

pardal

Member level 5
Joined
Dec 29, 2001
Messages
81
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Activity points
587
Hello,
I wonder if some one can guive some advise on this.
On XP Home Edition I declared a new invironmental variable "path" (with a path to some program) in user variables for the current user (the fact it's the only machine user doesn't matter).
The point is the system ignores it. In order to make it work, I have to add it's value to the system's path. Notice that the "path" variable was given here just as an example. With other variables it happens the same thing. User added variables are ignored.
I'm a W2K user ad here things work as they should.
Thanks.
 

VSWR

Advanced Member level 3
Joined
Feb 7, 2002
Messages
749
Helped
103
Reputation
206
Reaction score
23
Trophy points
1,298
Activity points
5,425
You can't have two variables with the same name. 'Path' is already occupied...
 

pardal

Member level 5
Joined
Dec 29, 2001
Messages
81
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Activity points
587
GaAs FET said:
You can't have two variables with the same name. 'Path' is already occupied...
"Occupied" variables do not bother W2K, it cleverly appends them. So why won't XP?
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top