Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

"Done pin didn't get high" error when programming Spartan 2 in slave serial mode

Status
Not open for further replies.

somayeh

Newbie level 5
Joined
Apr 15, 2006
Messages
8
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,343
"Done pin didn't get high" error when programming Spartan 2 in slave serial mode

hello
Do somebody help me ?
My problem is about programing Xilinx Spartan 2 (xc2s150 )
I program it by ISE 6.3 software
when it's programming in mode slave serial,give a error massage.
Done pin didn't get high.
even the pin is connected VCC with resistor 3.3K but there is a error massage.
THE error is
Done pin didn't get high.
 

Iouri

Advanced Member level 2
Joined
Aug 17, 2005
Messages
682
Helped
87
Reputation
174
Reaction score
8
Trophy points
1,298
Activity points
4,814
please help me

does FPAG start executing the code?
 

benradu

Member level 3
Joined
Jun 22, 2001
Messages
67
Helped
8
Reputation
16
Reaction score
3
Trophy points
1,288
Activity points
372
Re: please help me

Try boundary scan mode
 

echo47

Advanced Member level 5
Joined
Apr 7, 2002
Messages
3,942
Helped
638
Reputation
1,274
Reaction score
89
Trophy points
1,328
Location
USA
Activity points
33,176
please help me

That's probably the single most common Xilinx FPGA problem. A huge number of things can go wrong depending on your hardware setup. Go to Xilinx web site and search for "DONE Pin does not go HIGH" or maybe "troubleshooting DONE", and try to narrow down the search using other keywords specific to your hardware setup.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top