Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Does anyone know SiGe layout article or ebook?

Status
Not open for further replies.

dd2001

Full Member level 4
Joined
Apr 14, 2002
Messages
236
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
1,912
sige cascode layout

Anaone be kind o provide SiGe layout article or ebook link?
 

Tavarnelle

Newbie level 5
Joined
Jan 25, 2003
Messages
8
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
107
Can you explain better?
Is SiGe for Siemens Grounded Emitter?
 

Leron

Member level 1
Joined
Apr 11, 2002
Messages
34
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
192
I guess SiGe stands for Silicon Germanium technology. Can you be more precise about your request??
do you need technology (processing) infos?
do you need devices info?
do you need physical properties?
Let us know ok??
cheers

Leron
 

dd2001

Full Member level 4
Joined
Apr 14, 2002
Messages
236
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
1,912
Hi, Leron
you are right, I begin to design SiGe bipolar LNA, whth several year bipolar experences I still fear to touch SiGe technology, where I should start, where can I find usefull design info and good fab?

Thx
 

Leron

Member level 1
Joined
Apr 11, 2002
Messages
34
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
192
Sorry for not answering before.. anyway I found this nice paper..
Success!!
 

pewang

Full Member level 3
Joined
Feb 19, 2003
Messages
155
Helped
15
Reputation
30
Reaction score
13
Trophy points
1,298
Location
China PRC
Activity points
1,328
SiGe is goode material for RF design.the design method is the same before.only process must be careful.
 

morecode1234567890

Junior Member level 1
Joined
Oct 4, 2003
Messages
15
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
174
Re: Anyone know SiGe layout?

I am dealing with SiGe from Ams. There is not any tutorial over there. They don't give it to you.

When i started with it, i did it in the same way as i did whit HGaAs. So, i think it is absoultely the same, only change the DR.

That is all.

P.D.: Sorry for my english. i am learning it again. :D
 

jimway

Member level 1
Joined
Oct 26, 2003
Messages
32
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
205
I know it's quite useful in cascode
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top