Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

cadence source signal generating run-time issue

Status
Not open for further replies.

ray.deng

Newbie level 6
Joined
Dec 14, 2009
Messages
12
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,406
Hi, I was using cadence to simulate a fully differential cmos transconductor and I had an issue with the source signal generating run-time. Whatever run-time I set, the input sinusoidal signal will stop at about 17ms. Like in the attachment, the run-time is 20ms and finished successfully but it just stopped at about 17ms. Anybody can give some advice?
 

Attachments


erikl

Super Moderator
Staff member
Joined
Sep 9, 2008
Messages
8,112
Helped
2,689
Reputation
5,358
Reaction score
2,291
Trophy points
1,393
Location
Germany
Activity points
44,153
Looks like the analysis ran successfully until end. May be there's a quota limit (2GB, 4GB ?) to your result file (check the rawfile size!), or, possibly, it's a waveplot problem.
 

ray.deng

Newbie level 6
Joined
Dec 14, 2009
Messages
12
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,406
Problem solved! Thanks for your reply! I just restarted cadence and it shows to be fine. Software always has some unexpected weird bugs...
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top