Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

anybody use SYNTEST for DFT

Status
Not open for further replies.

gold_2007

Member level 1
Joined
Aug 2, 2007
Messages
40
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
bangalore
Activity points
1,510
Hi,

Is there any one who use SYNTEST tool for DFT .
How many of you are involved in DFT .
Does DFT has good future ahead .
 

rameshsuthapalli

Full Member level 3
Joined
Jun 27, 2006
Messages
155
Helped
24
Reputation
48
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Location
bangalore,india
Activity points
2,129
hi,

I have previously used the syntest.the DFT have bright feature.But for the syntest u will get a manual which will explain every thing about the tool how to use that. so u can use the tool with the user manual.

Regards,
Ramesh.S
 

    gold_2007

    points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

gold_2007

Member level 1
Joined
Aug 2, 2007
Messages
40
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
bangalore
Activity points
1,510
rameshsuthapalli said:
hi,

I have previously used the syntest.the DFT have bright feature.But for the syntest u will get a manual which will explain every thing about the tool how to use that. so u can use the tool with the user manual.

Regards,
Ramesh.S
Syntest doesnt have GUI so how u trace to the root cause of violation
 

gold_2007

Member level 1
Joined
Aug 2, 2007
Messages
40
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
bangalore
Activity points
1,510
rameshsuthapalli said:
hi,

I have previously used the syntest.the DFT have bright feature.But for the syntest u will get a manual which will explain every thing about the tool how to use that. so u can use the tool with the user manual.

Regards,
Ramesh.S
does SYNTEST accept purely VERILOG FILE
 

rameshsuthapalli

Full Member level 3
Joined
Jun 27, 2006
Messages
155
Helped
24
Reputation
48
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Location
bangalore,india
Activity points
2,129
hi Gold,

in the syntest u will have a debugg mode to trace the problems in command mode.it will support only command mode.

regards,
ramesh
 

    gold_2007

    points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

gold_2007

Member level 1
Joined
Aug 2, 2007
Messages
40
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
bangalore
Activity points
1,510
rameshsuthapalli said:
hi Gold,

in the syntest u will have a debugg mode to trace the problems in command mode.it will support only command mode.

regards,
ramesh
does it come in virtual scan
 

rameshsuthapalli

Full Member level 3
Joined
Jun 27, 2006
Messages
155
Helped
24
Reputation
48
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Location
bangalore,india
Activity points
2,129
Hi Gold,

The virtual scan is for the test vector compression.The debug will be available in the turbo scan only.

regards,
ramesh.S
 

    gold_2007

    points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

chipking005

Newbie level 3
Joined
May 20, 2008
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,296
Hi,

May i know whats the problem you facing in usage of SYNTEST tool for DFT???
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top