Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Stuff has stopped happening?

dick_freebird

Advanced Member level 5
Joined
Mar 4, 2008
Messages
6,835
Helped
2,008
Reputation
4,020
Reaction score
1,840
Trophy points
1,393
Location
USA
Activity points
54,784
I've noticed that ads no longer pop in before
I can log in (not complaining). At the same
time I no longer see the "stuff" for posts, replies,
activities in my Notifications.

Not sure if this a 'board thing, or a user settings
thing?
 

d123

Advanced Member level 5
Joined
Jun 7, 2015
Messages
2,009
Helped
446
Reputation
894
Reaction score
439
Trophy points
83
Activity points
20,498
Hi,

In notifications bell icon (when it shows numbers), when I click on it, a drop-down appears about replies to posts, etc. Not sure if that's what you mean. I'm using Android on a mobile to do things and don't think I modified my user settings but couldn't make any promises on that count.
 

ads-ee

Super Moderator
Staff member
Joined
Sep 10, 2013
Messages
7,620
Helped
1,771
Reputation
3,548
Reaction score
1,714
Trophy points
1,393
Location
USA
Activity points
57,554
Brian, I don't see any popups at all when I log in probably due to using Firefox with ublock origin, which seems to block the pop ups.
 

betwixt

Super Moderator
Staff member
Joined
Jul 4, 2009
Messages
14,270
Helped
4,705
Reputation
9,425
Reaction score
4,467
Trophy points
1,393
Location
Aberdyfi, West Wales, UK
Activity points
121,822
Using bog-standard Firefox under Linux here. The occasional pop-up isn't a problem, it's the horribly slow internet that makes the problem so much worse. I have 1Mb/s at best but living in a rural location that is flooded with tourists at this time of year, all wanting to stream movies and video chats, the telco simply can't cope. For example, about half the times I visit edaboard the CSS doesn't load, or loads so slowly that I can watch the fonts loading character by character. I get the text but the formatting takes maybe 10 seconds to put things in the right places. Similarly, I always get a cookie warning but it could pop up after I have already typed several lines of reply to a message.

I'm promised 'FTTH' 1 Gb/s 'real soon' but that promise has been made for the past 10 years and I'm still at the end of 5Km of twisted copper wire with a 63dB line attenuation.

Brian.
 

Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top