Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Specctra knows also Jumper autoroutes?

Status
Not open for further replies.

powerm

Member level 2
Joined
May 15, 2002
Messages
43
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
229
Specctra

Specctra knows also Jumper autoroutes?


8O
 

neuralc

Full Member level 4
Joined
Nov 6, 2001
Messages
236
Helped
9
Reputation
18
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Activity points
2,202
Nop!

You must do it your self.

NeuralC
 

binu G

Advanced Member level 2
Joined
Jan 9, 2003
Messages
501
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Bangalore
Activity points
3,782
hi spectra is a strongest tool for a fast routing , but only the poor graphical interface, but very fast for routing, u can even program to route as per u r wish, through auto routing !
 

wilson

Member level 3
Joined
Jul 24, 2002
Messages
54
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
478
yes i think it can

hello
i think spectra supports jumper autoroutes....

for eg: a command in spectra for jumper vias look like this...
set jumper_via on

u can again search for jumper in spectra help...
hope will get what u want....

regards
 

Zenner

Full Member level 2
Joined
Sep 19, 2001
Messages
121
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,296
Activity points
757
Try to use layout+, It supports jumper layer with several jumper types, automatic jumper placement, routing and conversion jmp to component. Very useful tool for single sided pcb's.
 

powerm

Member level 2
Joined
May 15, 2002
Messages
43
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
229
layout+ is good. Only Orc@d c@pture is shit. because of footprint. standard Parts have no Footprint entry. one must check always first with layout which footprnt is compatible. nervt animal. only p$pice parts has footprnt entry. :oops:
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top