Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Problems with autorouting in Spectra v7.1

Status
Not open for further replies.

crypted

Junior Member level 3
Joined
Dec 27, 2002
Messages
26
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
126
specctra problem

I use Specctra V7.1 for autorouting .
Here are my problems:
For example i use 2 layers. When autorouting finishes i see layer to layer junctions anywhere on board. But i want specctra to autoroute layer to layer jumping only on pins.

2th problem:
Also when i use only one layer i don't see any junction, but i see unrouted nets on my board.

For two cases what can i do. Please detail.
Thanx a lot

REGARDS
 

crypted

Junior Member level 3
Joined
Dec 27, 2002
Messages
26
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
126
thanks a lot to all
I found my way:
i changed the max-via-count so i succeed.

BUT
when a topic is opened about the best EDA tools, everybody has an idea about them. But when a help is needed everybody is suspend except some friends.

Anyway
thnx
 

Laplace

Advanced Member level 4
Joined
Feb 26, 2002
Messages
103
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Activity points
659
do you mean "via" by saying "junction" ?
 

crypted

Junior Member level 3
Joined
Dec 27, 2002
Messages
26
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
126
yeah. thanks. i've done it.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top