Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

[Moved] dsPIC30F2010 PLL settings not working

Status
Not open for further replies.

ismu

Full Member level 2
Joined
May 12, 2009
Messages
141
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Location
nil
Activity points
2,309
i have set PWM intrupt in dsPIC30F2010 and crystal is 6.144Mhz and PLL=16x .
At this setup PWM intrept is coming at 42ms ,But if i change PLL=4x , i think intrept time should be 42ms/4 . But it is same .
Can any body tell the reason? and what will be the Fcy at PLL=16x and X-tell=6.144mhz
 

Electro nS

Full Member level 6
Joined
Mar 9, 2013
Messages
323
Helped
49
Reputation
98
Reaction score
47
Trophy points
1,308
Activity points
3,786
Re: dsPIC30F2010 PLL settings not working

post your code
( at least initialize section.)

did you check the datasheet eqations in the PLL section ?? could the problem be in the interrupt and PWM part not the PLL ??
my advise if you want to know the problem source is to write a small program to count and turn a LED ON /OFF (for examples) and check if the timing is correct
 
  • Like
Reactions: ismu

    ismu

    points: 2
    Helpful Answer Positive Rating
Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top