Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

[MOVED] Cadence Virtuoso installation

Status
Not open for further replies.

rahul16101989

Newbie level 3
Joined
Apr 5, 2014
Messages
3
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1
Activity points
17
Please solve my problem. Its urgent. I had done all the procedures . Cadence virtuoso is installed successfully. It is starts when I put "virtuoso" command in Terminal. But Problem is When I click on tools > Library manager. Then window does not start properly. I have posted the log.Please help me.

Program: @(#)$CDS: virtuoso version 6.1.5 12/17/2012 14:39 (cic2009lnx) $
Sub version: sub-version IC6.1.5.500.15 (32-bit addresses)
*WARNING* Unable to export thumbnail MPS services
Loading geView.cxt
Loading menuBuilder.cxt
Loading schView.cxt
Loading selectSv.cxt
Loading LVS.cxt
Loading layerProc.cxt
Loading xlUI.cxt
Loading auCore.cxt
Loading dcm.cxt
Loading vhdl.cxt
Loading seismic.cxt
Loading ci.cxt
Loading ams.cxt
*WARNING* (icLic-31) virtuoso: Could not export the license service for the session 'virtuoso4053' on host 'rahul'.
Virtuoso Framework License (111) was checked out successfully. Total checkout time was 0.01s.
cdsServIpc: connection timeout (local host)
cdsServIpc: connection timeout (local host)
Waiting for ipc:3 to initialize
Waiting for ipc:3 to initialize
*WARNING* Unable to start up library manager (libManager.exe) after 60 tries.
There maybe an access or network problem.
Start the library manager from an Unix Shell window to test the accessibility.
Variable ddsvMPSTimeOut (60) can be set to increase or decrease the number of attempts.
cdsServIpc: ipcIsAliveProcess connection timeout (local host)
 
Last edited by a moderator:

gag2000

Member level 5
Joined
Dec 4, 2009
Messages
91
Helped
20
Reputation
40
Reaction score
20
Trophy points
1,298
Location
Fr
Activity points
1,836
Hi,

Have you tried to run the checksysconf utility ?
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top