Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

IBM,945 motherboard problem

Status
Not open for further replies.

peter_england

Full Member level 4
Joined
Jul 24, 2012
Messages
199
Helped
11
Reputation
22
Reaction score
11
Trophy points
1,298
Activity points
2,478
I have checked that the cpu heats normal but motherboard not give display I have checked by changing Adp chip but no help.
 

nnaveli

Member level 2
Joined
Jun 18, 2013
Messages
49
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
5
Trophy points
1,288
Activity points
1,531
hi,is ur fan running?,what error beeps do u have ?
 

nnaveli

Member level 2
Joined
Jun 18, 2013
Messages
49
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
5
Trophy points
1,288
Activity points
1,531
hi,temp checks only will not prove cpu is ok;try to remove mem cards and listen to error beeps,if ur beeps ok fault find the power-supply.
 

peter_england

Full Member level 4
Joined
Jul 24, 2012
Messages
199
Helped
11
Reputation
22
Reaction score
11
Trophy points
1,298
Activity points
2,478
Thanks, I have checked removing ram also but no beeps at all .pls help.
 

nnaveli

Member level 2
Joined
Jun 18, 2013
Messages
49
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
5
Trophy points
1,288
Activity points
1,531
helo,if no beeps try cleaning the cpu legs/socket and change the cpu.
 

peter_england

Full Member level 4
Joined
Jul 24, 2012
Messages
199
Helped
11
Reputation
22
Reaction score
11
Trophy points
1,298
Activity points
2,478
I have checked it before i also tried to check socket with cpu socket tester no luck ..
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top