Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

How to view schematics in Synplicity ?

Status
Not open for further replies.

omara007

Advanced Member level 4
Joined
Jan 6, 2003
Messages
1,238
Helped
50
Reputation
102
Reaction score
16
Trophy points
1,318
Location
Cairo/Egypt
Activity points
9,747
Hi folks ..

Anyone knows how to view the generated netlist as a schematic in Synplicity ?
I'm using synplicity that comes along with Lattice ispLever package ..

Thanks in advance
 

nxtech

Full Member level 5
Joined
Jun 13, 2007
Messages
258
Helped
17
Reputation
34
Reaction score
2
Trophy points
1,298
Location
NO HIDDEN LINKS
Activity points
2,772
Have you looked at the users guide or used the help feature that comes with the tool ( I presume you are using Synplify)?

Your RTL block diagram should automatically generate unless you have changed some settings.

E
 

omara007

Advanced Member level 4
Joined
Jan 6, 2003
Messages
1,238
Helped
50
Reputation
102
Reaction score
16
Trophy points
1,318
Location
Cairo/Egypt
Activity points
9,747
nxtech said:
Have you looked at the users guide or used the help feature that comes with the tool ( I presume you are using Synplify)?

Your RTL block diagram should automatically generate unless you have changed some settings.

E
sorry for the typo .. yes I meant Synplify ..
I have indeed looked at the help files but I couldn't reach anything regarding the schematics .. and I didn't change any default settings ..

Do you know how can I view the schematics of the generated netlist ?
 

nxtech

Full Member level 5
Joined
Jun 13, 2007
Messages
258
Helped
17
Reputation
34
Reaction score
2
Trophy points
1,298
Location
NO HIDDEN LINKS
Activity points
2,772
If what you are referring to is the logic implemented in the device you are using you wont get that from Synplify. You will need to get that, if that is available, from the Lattice tool.

I know Xilinx used to offer that ability but since I really did not find it all that useful I have not kept up with whether they still support that feature.

You may need to contact your local Lattice FAE for help with that.

E
 

omara007

Advanced Member level 4
Joined
Jan 6, 2003
Messages
1,238
Helped
50
Reputation
102
Reaction score
16
Trophy points
1,318
Location
Cairo/Egypt
Activity points
9,747
nxtech said:
If what you are referring to is the logic implemented in the device you are using you wont get that from Synplify. You will need to get that, if that is available, from the Lattice tool.

I know Xilinx used to offer that ability but since I really did not find it all that useful I have not kept up with whether they still support that feature.

You may need to contact your local Lattice FAE for help with that.

E
I indeed have the rest of the lattice flow .. which is called ispLEVER .. have you dealt with it ?
 

nxtech

Full Member level 5
Joined
Jun 13, 2007
Messages
258
Helped
17
Reputation
34
Reaction score
2
Trophy points
1,298
Location
NO HIDDEN LINKS
Activity points
2,772
I have not used that tool, however you may want to try and get in touch with an FAE from Lattice as they can be a big help.

E
 

vikrant.eda

Junior Member level 2
Joined
Sep 19, 2007
Messages
22
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,431
If you want to view schematics and you r provided with the Lattice isp lever soft.
then you can use PRESISSION synthesis tool provided along with it.
 

omara007

Advanced Member level 4
Joined
Jan 6, 2003
Messages
1,238
Helped
50
Reputation
102
Reaction score
16
Trophy points
1,318
Location
Cairo/Egypt
Activity points
9,747
vikrant.eda said:
If you want to view schematics and you r provided with the Lattice isp lever soft.
then you can use PRESISSION synthesis tool provided along with it.
Yes I can .. but I'm forced to use synplify as it's the company's flow.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top