Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

How to set env variable of Nanosim !

Status
Not open for further replies.

elone

Member level 3
Joined
Dec 29, 2001
Messages
63
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
402
I cannot get nsgui to work, it report GENIE_56 not set ? Where to get manual of nanosim ?
 

bjh1004

Newbie level 6
Joined
Sep 16, 2001
Messages
14
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
32
Which version of nanosim do you use?

I use 2002.03 version, and there's nothing special environment to run nanosim and nanosimgui works fine for me.

Thanks!
 

kwkam

Full Member level 5
Joined
Feb 25, 2002
Messages
276
Helped
30
Reputation
60
Reaction score
13
Trophy points
1,298
Location
Somewhere on earth
Activity points
1,878
Yes, I working with version 2002.09. And it didn't need any special environment setting.
 

elone

Member level 3
Joined
Dec 29, 2001
Messages
63
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
402
I installed 2002.03 in redhat8.0 ! It's reports GENIE_56 need to be set ! and there is only examples in doc dir , no any manual or other docs !
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top