Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

[SOLVED] [ADS SNP File] Why Am I not getting the correct S-parameters ??

Status
Not open for further replies.

kela3kela

Full Member level 4
Joined
Apr 30, 2009
Messages
190
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Activity points
2,498
Dear Members,

I have exported a Touchstone file (S-parameters) from CST MWS and would like to see the S-parameters in ADS. I used dataset SNP1, but ADS is not correctly showing the s-parameters. What seems to be the problem??

Images attached below.
Kindly assist...

Original CST S-parameters
CST Spara.jpg

ADS showing wrongly..
ADS sparam.jpg
ADS design.png
 

volker@muehlhaus

Advanced Member level 5
Joined
Apr 11, 2014
Messages
2,597
Helped
1,003
Reputation
2,010
Reaction score
995
Trophy points
1,393
Activity points
16,700
ADS is showing what you configured: the 1-port S-parameters with the ground pin connected to another 50 Ohm series resistor (your port 2).

To see in ADS what you see in CST, do a 1-port simulation in ADS with the S1P ground pin connected to ground.
 
Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top