Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

A problem about installation of CADENCE 5033

Status
Not open for further replies.

zhoulin999

Newbie level 5
Joined
Dec 17, 2005
Messages
8
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,340
when i try to input ./SETUP.SH in Fedora Core 3
the system always show "Permission Denied",while i logged as ROOT.
why?
Can anyone help me?
Thanks a lot!
 

wasm

Member level 3
Joined
Oct 22, 2001
Messages
65
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
358
I suppose that your cd is aoutomounted by the gui

so

unmount the cd

run a terminal as super user and remount it by hand

now ./SETUP will run (with UBUNTU I had the same problem)

also chek if the SETUP file has the execute premission with the command "ls -s"

wasm
 

nijMcnij

Full Member level 1
Joined
Dec 6, 2005
Messages
99
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
4
Trophy points
1,288
Activity points
2,178
normally it is not recommended to install ic5033 under fedora core...

try RHEL 3.0 or redhat 7.3

did u try to install as user not as root?
 

Sergiu_Q

Full Member level 3
Joined
Jan 14, 2003
Messages
186
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Location
Romania
Activity points
2,711
Will work only if you will install this from a user acount . You can create the installation directory where you want but you will need to set this with chmod for you can have all right on this director .
Cadence will work well in almost all linux distributions , but you will need to change some things on installation scripts .
 

wasm

Member level 3
Joined
Oct 22, 2001
Messages
65
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
358
@zhoulin999

more feedback ;-)

did you solved your problem?
 

    zhoulin999

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

zhoulin999

Newbie level 5
Joined
Dec 17, 2005
Messages
8
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,340
Thank you all, especially wasm!
You are right. The SETUP.SH doesn`t have the permission to execute.
Now the problem is solved.
Thank you once again!
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top