+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Full Member level 3
    Points: 2,888, Level: 12
    Achievements:
    7 years registered

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    151
    Helped
    14 / 14
    Points
    2,888
    Level
    12

    AMS 0.35um DRC error:bad_substr_subtap

    Hi everyone,

    I am using AMS 0.35um process.I am getting BAD_SUBSTR_SUBTAP_FLOAT_ERC error while running ASSURA.Please someone help me in debugging this error and how to solve this.

    Thanks

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Member level 1
    Points: 1,035, Level: 7

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    34
    Helped
    0 / 0
    Points
    1,035
    Level
    7

    Re: AMS 0.35um DRC error:bad_substr_subtap

    Quote Originally Posted by deba_fire View Post
    Hi everyone,

    I am using AMS 0.35um process.I am getting BAD_SUBSTR_SUBTAP_FLOAT_ERC error while running ASSURA.Please someone help me in debugging this error and how to solve this.

    Thanks
    Hi, I am using the same technology (AMS 0.35um) and getting the same error. how did you solve yours? please let me know if u did..

    Thanks



    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Full Member level 3
    Points: 2,888, Level: 12
    Achievements:
    7 years registered

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    151
    Helped
    14 / 14
    Points
    2,888
    Level
    12

    Re: AMS 0.35um DRC error:bad_substr_subtap

    The error means there are not enough substrate contacts.Put good enough substrate contacts for both pmos and nmos.



    •   AltAdvertisement

        
       

  4. #4
    Newbie level 1
    Points: 120, Level: 1

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Helped
    0 / 0
    Points
    120
    Level
    1

    Re: AMS 0.35um DRC error:bad_substr_subtap

    Hi deba_fire

    Thanks for your advice.

    I have quite a large PMOS current mirror matrix (150um x 100um), where I only added substrate contacts around it. (I got the error with a single ring of substrate errors and with two rings of substrate contacts)

    Does it matter where the substrate contacts are?

    Should I add them in the matrix or is it enough if i increase the rings?

    Thank you for your reply!

    Vaporlze



--[[ ]]--