Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

WinCE - CreateProcess and I2C Issue

Status
Not open for further replies.

dani

Full Member level 4
Joined
Mar 8, 2004
Messages
233
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
4
Trophy points
1,298
Location
UK
Activity points
2,229
I know how to use CreateProcess function to run a process or exe. I have a strange issue that my program is being halted somehow during i2c communication. And when i run any test program using Telnet or using CreateProcess command, it start working again.

I am not sure what CreateProcess is actually doing here. Is there anyone have any knowledge on this?

Thanks, Dnai
 

udayan92

Full Member level 5
Joined
Mar 2, 2014
Messages
284
Helped
40
Reputation
80
Reaction score
39
Trophy points
28
Location
India
Activity points
1,496
What I think is happening,that the I2C communication is using almost all of the RAM in the processor.
And when i run any test program using Telnet or using CreateProcess command, it start working again.
No idea what is this,actually...need more information.
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top