Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Using Synopsys DesignWare StarIPs without coreTools

Status
Not open for further replies.

hpinmax

Newbie level 6
Joined
Mar 20, 2007
Messages
13
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,361
synopsys designware download coreconsultant

Hello,

I am trying to use DesignWare StarIP families such as DW_ahb, apb, memctl, etc.
My university has the license for the DW IPs.

However, the every documentation explain with Synopsys coreTools such as coreConsultant, and we don't have the license for these tools.

Does anyone know how to integrate these IPs into my design without these tools?
Thank you in advance.
 

maxsnail

Member level 5
Joined
Sep 29, 2004
Messages
85
Helped
6
Reputation
28
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Activity points
584
Actually , they must use coreTools, you can send mail
to solvnet@synopsys.com,
do you have jpeg2000 package?

Added after 31 seconds:

coreConsultant doest need a license
 

maxsnail

Member level 5
Joined
Sep 29, 2004
Messages
85
Helped
6
Reputation
28
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Activity points
584
do you have JPEG200 package?
I can give you coreTools.
 

hpinmax

Newbie level 6
Joined
Mar 20, 2007
Messages
13
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,361
Hi, maxsnail

I am sorry but I don't get your points. Why is matter with JPEG200 package? Actually, I don't have..
and when I tried to download coreTools, the web just showed me no license. You mean that in case of coreConsultant, it doesn't require the license?
 

maxsnail

Member level 5
Joined
Sep 29, 2004
Messages
85
Helped
6
Reputation
28
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Activity points
584
yes, coreConsultant doest need license.
what I mean JPEG 2000 package is JPEG2000 IP package.
I am searching a JPEG2000 IP.

if you have we can exchange.
 

    hpinmax

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

hpinmax

Newbie level 6
Joined
Mar 20, 2007
Messages
13
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,361
I see... Unfortunately I don't have JPEG 2000 package.
anyway, thank you for your answer. it's very useful for me..
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top