Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

SST file disappears when generating gerber data in Orcad

Status
Not open for further replies.

havi

Member level 3
Joined
Jun 25, 2004
Messages
66
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
497
silkscreen top problem

while iam generating gerber data sst file is disappears. how can i get this information. don't tell enable sst layer in post process settings, because iam enabling all the layers. if any one knows pl mail to me.
 

davorin

Advanced Member level 3
Joined
Jun 7, 2003
Messages
901
Helped
11
Reputation
22
Reaction score
4
Trophy points
1,298
Location
Switzerland
Activity points
7,355
Re: silkscreen top problem

Maybe good to know here what software/version/platform you're using???
 

havi

Member level 3
Joined
Jun 25, 2004
Messages
66
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
497
Re: silkscreen top problem

Hi davorin,


at present iam using ORCAD LAYOUT PLUS 9.2 software on windows 2000 platform.

havi
 

whitenoise

Member level 1
Joined
Aug 21, 2001
Messages
34
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
235
Re: silkscreen top problem

If you create a preview of the sst layer in the post process screen, it is correctly displayed ?
 

borisov57

Member level 2
Joined
May 11, 2001
Messages
42
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
3
Trophy points
1,288
Activity points
278
Re: silkscreen top problem

Change colour of sst layer from white to something else in gerbtool and you will see it.
 

binu G

Advanced Member level 2
Joined
Jan 9, 2003
Messages
501
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Bangalore
Activity points
3,782
silkscreen top problem

check the libary is set proper . i
mean while creating the components is it assigned at the proper layers

binu g
 

rupeshchannawar

Junior Member level 3
Joined
Jun 12, 2009
Messages
30
Helped
6
Reputation
12
Reaction score
6
Trophy points
1,288
Location
Bangalore
Activity points
1,419
Re: silkscreen top problem

I have face same problem ....

check all the gerber files properly......sst gerber file generated with no extension........
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top