Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

[SOLVED] Single ended to differential signal conversion

Status
Not open for further replies.

countmybones

Junior Member level 3
Joined
Mar 11, 2005
Messages
30
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Activity points
1,522
Hi all,

May I know why the following circuit output common mode voltage is not 0.9 V?
 

Attachments

  • single-ended_to_differential.zip
    665 bytes · Views: 8

crutschow

Advanced Member level 5
Joined
Feb 22, 2012
Messages
3,989
Helped
943
Reputation
1,884
Reaction score
947
Trophy points
1,393
Location
Colorado USA Zulu -7
Activity points
22,566
Don't understand your question.
What are you trying to determine?
What is the purpose of the circuit?
 

kripacharya

Banned
Joined
Dec 28, 2012
Messages
1,209
Helped
182
Reputation
360
Reaction score
175
Trophy points
1,343
Location
New Delhi
Activity points
0
you've got the 'signal' ( V1 ) connected to the wrong input ?

Edit: oh yes... i think your outputs are also flipped in the symbol. Check your + & -, and also your Inverting (with the 'o' symbol) & non-Inverting (w/o the 'o') output points.

checkout this example setup from their website -- (rename file to .asc)
View attachment LTC6406_DN454F03.txt
 
Last edited:

countmybones

Junior Member level 3
Joined
Mar 11, 2005
Messages
30
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Activity points
1,522
you've got the 'signal' ( V1 ) connected to the wrong input ?

Edit: oh yes... i think your outputs are also flipped in the symbol. Check your + & -, and also your Inverting (with the 'o' symbol) & non-Inverting (w/o the 'o') output points.

checkout this example setup from their website -- (rename file to .asc)
View attachment 85997

Thanks! That's it, the output with the 'o' symbol was swapped.
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top