Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

[Question] About Cypress CY7C637xx

Status
Not open for further replies.

K'unI

Junior Member level 1
Joined
Sep 28, 2001
Messages
19
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
78
Hi, everybody
I have a project.
It use a Cypress enCoRe CY7C63723, implement HID Device

use refrence code from Cypress WebSite(i.e. Optic Mouse)

but it cann't pass USBCV check,
(USBCheck is OK under Win2K and USB 1.1)
only use USB 1.1(plug Host and Hub is OK) or directly plug USB 2.0 Host.

thought USB 2.0 HUB is bad ( not enumerate,cann't find device)
:cry:
why?

please tell me how do.
thank a lot!!
 

usbman

Advanced Member level 4
Joined
Sep 22, 2002
Messages
118
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
1
Trophy points
1,298
Location
Germany
Activity points
1,019
Here some hints:

1.
Maybe the rerenum implemented in Cypress confuses your hub.
2.
You have a problem with VBus (overcurrent).
3.
Your hub is brocken try another hub

usbman
 

K'unI

Junior Member level 1
Joined
Sep 28, 2001
Messages
19
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
78
Thanks. Usbman
will try your idea

maybe it re-enumeration is fail
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top