Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

problem with Altium 6.0 in VISTA

Status
Not open for further replies.

microlost

Member level 1
Joined
Feb 10, 2010
Messages
39
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Location
Matrix Bus
Activity points
1,543
ALTIUM 6.0 IN VISTA?

Hello,

I have a problem with Altium 6.0 in VISTA
I think all Windows API calls to give me access error
and put to maximum performance rights but I think the depth of calls to the kernel that makes the Altium generate this type of exception

in the official forum of Altium, there are many who have similar problems, but it seems that there is no final solution ...
any ideas?


thanks in advance
regards.
 

microlost

Member level 1
Joined
Feb 10, 2010
Messages
39
Helped
5
Reputation
10
Reaction score
2
Trophy points
1,288
Location
Matrix Bus
Activity points
1,543
jejejejje


ok formulare the question another way

...There is something that works on vista? :roll:


regards
 

dragonfight

Newbie level 1
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,284
vista has many problems in compatibility, altium6.0 do not suupose vista well too.
i am using winter09, i fits well in win7 system.. or else you have to change back to xp
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top