Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

need Cache Controller design for VHDL

Status
Not open for further replies.

john5888

Junior Member level 3
Joined
Jul 16, 2002
Messages
26
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
143
vhdl cache

Hi, everybody,
I am seeking cache controller vhdl example,
I hope some good guy can give me hint or
tell me where I can find it.
It is better a standalone module, simple.

Thanks :p
 

the_penetrator

Full Member level 5
Joined
Jun 22, 2001
Messages
297
Helped
10
Reputation
20
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Activity points
2,775
cache vhdl

Might help you (never tried it). And is not mine.
 

lipton

Member level 2
Joined
Jul 14, 2002
Messages
46
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
244
cache ip

Is it Free IP ? Can it be used in commercial projects ?
 

the_penetrator

Full Member level 5
Joined
Jun 22, 2001
Messages
297
Helped
10
Reputation
20
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Activity points
2,775
opencores cache controller vhdl

i don't think so. Don't know if opencores for example have cache models.
Looks like some guy wrote for some course project. Sorry.
But might prove useful for educational purposes.

gone_with_the_pene
 

dongdong14

Newbie level 5
Joined
Aug 18, 2006
Messages
9
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,307
vhdl cache controller

how to use it
 

debeelab

Newbie level 4
Joined
Apr 8, 2009
Messages
5
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
1,283
Location
Romania
Activity points
1,313
Re: cache vhdl

the_penetrator said:
Might help you (never tried it). And is not mine.
Hello there, hope you don't mind if you can send me the VHDL code for cache memory, i have same project to implement as soon as possible. Pls i'd love to hear from you. Stay bless
 

the_penetrator

Full Member level 5
Joined
Jun 22, 2001
Messages
297
Helped
10
Reputation
20
Reaction score
5
Trophy points
1,298
Activity points
2,775
hi

i'll have a look around. But it's like five years ago, never used it, not sure if i still have it.

I'll let you know by tomorrow.

the_penetrator
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top