Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

[Moved] Sending email using GPRS modem MC52IT using AT commands

Status
Not open for further replies.

prof3232

Newbie level 2
Joined
May 2, 2013
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,291
Hello.
How to send an email with a mobile modem MC52IT using AT commands.
 

prof3232

Newbie level 2
Joined
May 2, 2013
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,291
I am setting up a connection.
Code:
>"at^scfg=tcp/withurcs,off
ok
>"at^sics=0,conType,GPRS0
ok

>"at^sics=0,apn,internet.mts.ru
ok
AT^SICS=0,user,mts
ok
AT^SICS=0,passwd,mts
ok
>"at^sics=0,dns1,8.8.8.8
ok

Configuring SMTP Service Profile
Code:
at^siss=9,srvType,"Smtp" 

OK
at^siss=9,alphabet,"1" 
OK
at^siss=9,conId,"1" 
OK
at^siss=9,address,"mail.marlin-yug.com" 
OK
at^siss=9,user,"kts@marlin-yug.com" 
ok
at^siss=9,passwd,"xxx" 
ok
at^siss=9,smFrom,"kts@marlin-yug.com"

OK
at^siss=9,smRcpt,"kts11@marlin-yug.com"
ok

at^siss=9,smSubj,"re"

OK
at^siss=9,smAuth,"1" 
ok

at^siss?
 
^SISS: 0, "srvType", ""
^SISS: 1, "srvType", ""
^SISS: 2, "srvType", ""
^SISS: 3, "srvType", ""
^SISS: 4, "srvType", ""
^SISS: 6, "srvType", ""
^SISS: 7, "srvType", ""
^SISS: 8, "srvType", ""
^SISS: 9, "srvType", "Smtp"
^SISS: 9, "conId", "1"
^SISS: 9, "alphabet", "1"
^SISS: 9, "address", "192.168.1.2"
^SISS: 9, "user", "subscriber1"
^SISS: 9, "passwd", "*******"
^SISS: 9, "smFrom", "subscriber1@testdomain.com"
^SISS: 9, "smRcpt", "subscriber2@testdomain.com"
^SISS: 9, "smCC", ""
^SISS: 9, "smSubj", "Meeting Request Sunday Morning"
^SISS: 9, "smHdr", ""
^SISS: 9, "tcPort", "25" 
^SISS: 9, "smAuth", "1"
^SISS: 9, "tcpMR", "10"
^SISS: 9, "tcpOT", "6000" 
OK

And sends the command to run.
Her answer comes: Error

Code:
at^siso=9
ERROR

I've done both in the description but the error appears. What could be the problem?
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top