Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

[moved] Problems starting TCAD Sentaurus, empty workbench

Status
Not open for further replies.

Jaf1199

Newbie level 1
Joined
Apr 25, 2017
Messages
1
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1
Activity points
13
I am a beginner trying to run a simulation of a simple crystalline solar cell.
I have drawn the cell and meshing is successful. I am sending a picture attched.
Screenshot (120).pngScreenshot (123).pngScreenshot (124).png
However, I am having two problems at the moment.

1- none of my effort is showing on the workbench
Screenshot (127).png
2- how do i start sentaurud device to run the simulations.

the codes below are what i use to start the work bench and editor

command on tiger:-

/share/apps/synopsys/2014-15/R HELx86/SENTAURUS_2014.09-SP1/b in/swb

export LM_LICENSE_FILE=27020@ 192.168.64.128

for opening swb:-
export LM_LICENSE_FILE=27020@ 192.168.64.128; /share/apps/synopsys/2014-15/R HELx86/SENTAURUS_2014.09-SP1/b in/swb

for opening design:-
export LM_LICENSE_FILE=27020@ 192.168.64.128; /share/apps/synopsys/2014-15/R HELx86/SENTAURUS_2014.09-SP1/b in/sde


If any one has a sample code i can review to guide me please share.


I saw this message as the most recent, and relating to TCAD so I was hoping its the best place to ask this.

Please do help me. Thank you I look forward to your comments.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top