Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

ISPpgm do not found device

Status
Not open for further replies.

lhbzx1984

Newbie level 1
Joined
Mar 18, 2010
Messages
1
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
china
Activity points
1,290
ISPpgm do not found device that diplay "device signature do not match" when I download hex file by 89s52

I need help ! thanks, hardware or software has problem?
 

santoshaxl

Advanced Member level 2
Joined
Feb 18, 2009
Messages
669
Helped
136
Reputation
272
Reaction score
121
Trophy points
1,323
Location
some where left alone
Activity points
4,899
if your computer is infected with viruses it may happen,tell me one thing which isp programmer you are using ?
 

keanhong2

Newbie level 6
Joined
May 14, 2007
Messages
11
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
2
Trophy points
1,283
Activity points
1,324
i think u are using asim khan ISP programming 3.0a
your LPT port connection pin 2 connect to pin 12 will solve this problem , 2 to 12 is to let ISP program verify which type of MCU are programing . i tested it working without any msg .
 

santoshaxl

Advanced Member level 2
Joined
Feb 18, 2009
Messages
669
Helped
136
Reputation
272
Reaction score
121
Trophy points
1,323
Location
some where left alone
Activity points
4,899
if you are using asim khan programmer then check this pic if ur (fuse bytes) command button is highlighted or not if that is not highlighted then your system is infected with viruses scan for viruses .

Added after 2 minutes:

check for fuse bytes command button
 

qwertyuiop415263

Full Member level 4
Joined
Mar 26, 2010
Messages
232
Helped
50
Reputation
102
Reaction score
39
Trophy points
1,308
Location
Pakistan
Activity points
2,414
you should check whether the mcu is 89s52 or not,, bcz 89C52 is not programmed using asim's khan prog. or you should check your cable. or your burner may have problem.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top