Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

How to import monochrome image in protel pcb?

Status
Not open for further replies.

masthdn

Junior Member level 3
Joined
Feb 25, 2006
Messages
26
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,430
I need to import this monochrome image to protel 2004 in my pcb doc. How can I do this.
**broken link removed**

Altium do this in a way.It draw its sign in a pcb. Please open the example "Large PCB Benchmark board" in example folder.[/img]
 

masthdn

Junior Member level 3
Joined
Feb 25, 2006
Messages
26
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,430
I'm waiting...
 

Bus Master

Full Member level 3
Joined
Dec 9, 2001
Messages
187
Helped
9
Reputation
18
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Just behind You ;-)
Activity points
1,462
There's a plugin for Pr0tel called (klipper), search edaboard.com for this plugin. It can do exactly what you want.
 

    masthdn

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

vamanan

Full Member level 2
Joined
Aug 9, 2005
Messages
135
Helped
10
Reputation
20
Reaction score
4
Trophy points
1,298
Location
India the Great
Activity points
2,286
Re: How to import monochrome image in P*otel pcb?

Bus Master said:
There's a plugin for Pr0tel called (klipper), search edaboard.com for this plugin. It can do exactly what you want.
I think this clipper wont work with older versions of protel. Also klipper is not free. If you are looking for a free one here is the link. I was unable to get s direct link from the net. So I uploaded in turboupload.com
Please download and enjoy..
Code:
http://d.turboupload.com/d/1076707/bmptoprotel.exe.html
Reply if it really helps...
Regards,
Vamanan
 

    masthdn

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

House_Cat

Advanced Member level 4
Joined
Feb 21, 2002
Messages
1,371
Helped
406
Reputation
812
Reaction score
98
Trophy points
1,328
Location
USA
Activity points
16,416
There is a shareware program for importing logos to all versions of Protel PCB. It creates a PCB file with the logo on whatever layer you specify. From there you can copy the result to a library component, or another PCB file.

It was posted in the past, and you can find it on this forum at:
 

hrhgroup

Full Member level 3
Joined
Jun 27, 2005
Messages
159
Helped
17
Reputation
34
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Activity points
2,139
Salam MASTHDN
Visit this page:
https://www.igtech.co.kr/html/download
10x

Added after 3 minutes:

Also search this keyword on net:
bmp 2 pcb, protel dxp, image 2 pcb, klipper...
Good Luck!
 

    masthdn

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

masthdn

Junior Member level 3
Joined
Feb 25, 2006
Messages
26
Helped
2
Reputation
4
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,430
I can't download it!!
 

hrhgroup

Full Member level 3
Joined
Jun 27, 2005
Messages
159
Helped
17
Reputation
34
Reaction score
7
Trophy points
1,298
Activity points
2,139
Convert ** to tt, it works!!!:D
 

    masthdn

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating

810186035

Newbie level 4
Joined
Sep 25, 2007
Messages
6
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,306
use this software klipper its useful for you
 

    masthdn

    Points: 2
    Helpful Answer Positive Rating
Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top