Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

How to assert IBIS model to component in PSD15.1

Status
Not open for further replies.

Serg_SV

Member level 3
Joined
Jun 30, 2004
Messages
66
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
429
I want to assert IBIS model to component in PSD15.1.
What editor can I to do it?
 

ipcore

Member level 2
Joined
Aug 4, 2001
Messages
42
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
200
IBIS model

Analyze->SI/EMI sim->model
 

mars_dong

Newbie level 4
Joined
Jul 28, 2003
Messages
6
Helped
1
Reputation
2
Reaction score
1
Trophy points
1,283
Activity points
56
IBIS model

You should convert the IBIS model into Cadence's DML format use Modelintegrity first!
 

Serg_SV

Member level 3
Joined
Jun 30, 2004
Messages
66
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
429
Re: IBIS model

mars_dong said:
You should convert the IBIS model into Cadence's DML format use Modelintegrity first!
Hi mars_dong,
I can not find Modelintegrity in PSD15.1. How are you propose convert the IBIS model into Cadence's? IBIS model is it *.txt file, isn't it?

Serg_sv.
 

binu G

Advanced Member level 2
Joined
Jan 9, 2003
Messages
501
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Bangalore
Activity points
3,782
IBIS model

hi,
iam looking for the ibis model for the Xilinx vetrex II pro i could not find it in the website. the one found was not matching with it pins.
iam using a 1152 pin fpga.


Binu g
 

Serg_SV

Member level 3
Joined
Jun 30, 2004
Messages
66
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
429
Re: IBIS model

Hi Binu g,
I dont know where look for your Ibis model, but you can try generate it model from Xlinx if in possible. For example in Quartus II I can generate any Ibis model for microcircuitry which I use.
 

binu G

Advanced Member level 2
Joined
Jan 9, 2003
Messages
501
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Bangalore
Activity points
3,782
IBIS model

hi Serg_SV

i got the model but it dont have the pin ref.
how to remap with the pin

binu g
 

Serg_SV

Member level 3
Joined
Jun 30, 2004
Messages
66
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Activity points
429
Re: IBIS model

binu G said:
hi Serg_SV

i got the model but it dont have the pin ref.
how to remap with the pin

binu g
Ok, if you got Ibis model you can write pin ref yourself.
For this you have to list of model and type pin your chip.
For example for Cyclone ep1c6q240c8 I have several models pin 1c_cmos33_io_d12s, 1c_ttl33_io_d24s, 1c_cmos33_in. You must know which model corresponding each pin.
[Pin] signal_name model_name R_pin L_pin C_pin
1 IO 1c_cmos33_io_d12s
2 IO 1c_cmos33_io_d12s
.
.
.
9 VCCIO POWER
10 GND GND
value R_pin L_pin C_pin you can get from datasheet
 

binu G

Advanced Member level 2
Joined
Jan 9, 2003
Messages
501
Helped
12
Reputation
24
Reaction score
3
Trophy points
1,298
Location
Bangalore
Activity points
3,782
IBIS model

Serg_SV

that will be bit difficult to assign 1152 pins.
is there any way to automate it .


binu g
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top