Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Help! ise core gen problem.

Status
Not open for further replies.

foredcn

Newbie level 6
Joined
Feb 25, 2004
Messages
11
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
95
I just installed ise6.3 with alliance keey. After installation, I do have "CORE generator" manu in the "\start\ise\accessaries\", But I can't open the core generator.
Running the coregen.bat gives "() system can't find the path specified".

How to fixed this? pls help me.
 

echo47

Advanced Member level 5
Joined
Apr 7, 2002
Messages
3,942
Helped
638
Reputation
1,274
Reaction score
89
Trophy points
1,328
Location
USA
Activity points
33,176
Is only Coregen broken? Do other Xilinx tools work ok?

I'm not sure, but here are a few simple guesses:

1. Install both ISE CDs.

2. When you install ISE, enable the installation option that lets it update your path and environment variable.

3. If you run the Xilinx tools from the command line, restart the Command Prompt window after ISE installation, so the environment changes can take effect.

4. Maybe another program in your system has the same name as one of the ISE tools that coregen.bat is trying to run. You could try rearranging the items in your path variable.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top