Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Dracula generates .DAT file, is it normal?

Status
Not open for further replies.

snaityma

Junior Member level 3
Joined
May 29, 2002
Messages
27
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
161
dracula working directory

When I use Dracula to check DRC error,
Dracula generated "-.DAT" file in my working directory.
Does anyone know that what command in command file create it?
Is it normal?????? :?:
 

Hughes

Advanced Member level 3
Joined
Jun 10, 2003
Messages
717
Helped
113
Reputation
226
Reaction score
25
Trophy points
1,298
Activity points
5,984
dracula smart inquery

It is normal enough. After you run jxrun.com, a lot of '.DAT' files are generated. So you should make a new directory as Dracula working directory. When you don't need these files, you can just remove all the files in this directory.
 

sulifen

Member level 2
Joined
May 10, 2001
Messages
52
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
ROT
Activity points
328
how to change default directory in dracula

Before running Dracula, you should have to run PDRACULA first to "compile" your command file.
When PDRACULA done, it will generates the "j***.***" files, and the "jxrun.com" is the really what Dracula to run file. You can use vi to view this file, there are many stages in it, every stage is a individual execution command. They generates the "*.DAT" files. And they can be simply delete by "rm" command when your Dracula done.

And in your command file, in the *DESCRIPTION block, a command called KEEPDATA= can accept these options:
YES: keep all DAT files when Dracula done.
SMART: only keep useful DAT files when Dracula done.
INQUERY: generates extra DAT file for Dracula Interactive.
DRACULAINTERACTIVE: same as INQUERY
NO: deletes all the binary-generated files at the very end of the Dracula.
 

sulifen

Member level 2
Joined
May 10, 2001
Messages
52
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
ROT
Activity points
328
change working directory in dracula

If you have installed the openbook that came from C@dence, you can execute it and find out more detail information about Dracula usage.
 

snaityma

Junior Member level 3
Joined
May 29, 2002
Messages
27
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
161
question on dracula

snaityma said:
When I use Dracula to check DRC error,
Dracula generated "-.DAT" file in my working directory.
Does anyone know that what command in command file create it?
Is it normal?????? :?:

I know Dracula generate many *.DAT files in working directory.
But I find that it generate a special file, that file name is just -.DAT
In my command file, I do not output any file using the name "-".
I think it is very stranger!!! :?: How come?
 

sulifen

Member level 2
Joined
May 10, 2001
Messages
52
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,286
Location
ROT
Activity points
328
question about dracula

What version are you using?
I'm using V4.8 and I never saw a -.DAT file in running directory.
 

snaityma

Junior Member level 3
Joined
May 29, 2002
Messages
27
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
161
dracula drc inquery smart

sulifen said:
What version are you using?
I'm using V4.8 and I never saw a -.DAT file in running directory.
The PDRACULA version I use is V4.8
That is very strange!
I check my command file many times.
PDRACULA does not report any errors/warnings message.
strange :?: :?: :(
 

AppleGuo

Newbie level 1
Joined
Aug 20, 2009
Messages
1
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Location
China
Activity points
1,284
dracula drc smart

HI,guys,
Do you know how to change the working directory of Dracula.
I tried WORK-DIR = ...
But It didn't work.
thanks.
 

Status
Not open for further replies.

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top