Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronic Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

Register Log in

Calibre 2006 on Vmware - error with RHEL4 installed

Status
Not open for further replies.

armixic

Member level 1
Joined
Mar 8, 2006
Messages
39
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Location
U.S.A
Activity points
1,433
Calibre 2006 on Vmware

Hi! there:
I had my Calibre 2006 runing on RHEL4 stand alone linux maching. But error with RHEL4 installed under VMware. It always said license error, I changed the MAC address in the lincese file aaccording to the VMware eth0 address. Anyone have idea how to solve it? Thanks
 

hock

Advanced Member level 2
Joined
May 28, 2001
Messages
525
Helped
47
Reputation
94
Reaction score
21
Trophy points
1,298
Location
India
Activity points
3,567
Re: Calibre 2006 on Vmware

your license is tied to the mac address. you can not run it on some other mac id.
changing the mac address in the license file will invalidate the license file.
if your license is floating then you can still access it by defining the LM_LICENSE_FILE variable as portname@machine_name in the virtual box.
hock
 

armixic

Member level 1
Joined
Mar 8, 2006
Messages
39
Helped
4
Reputation
8
Reaction score
1
Trophy points
1,288
Location
U.S.A
Activity points
1,433
Re: Calibre 2006 on Vmware

Thanks Hock! I generated the license with the vmware eth0 MAC address, but still say license error. I will try the floating license method you mentioned.
 

Status
Not open for further replies.
Toggle Sidebar

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top