Welcome to EDAboard.com

Welcome to our site! EDAboard.com is an international Electronics Discussion Forum focused on EDA software, circuits, schematics, books, theory, papers, asic, pld, 8051, DSP, Network, RF, Analog Design, PCB, Service Manuals... and a whole lot more! To participate you need to register. Registration is free. Click here to register now.

[SOLVED] ADS 2011 co-simulation please help me

Status
Not open for further replies.

microwave_1960

Member level 1
Joined
May 20, 2006
Messages
33
Helped
8
Reputation
16
Reaction score
4
Trophy points
1,288
Location
Poland
Activity points
1,473
I'm trying to simulate a simple circuit. I start my design from layout,
then I'm trying to co-simulate with schematic and library model/symbol. I
get following message:
 

Attachments

  • simple_wrk.rar
    337 KB · Views: 39

BigBoss

Advanced Member level 5
Joined
Nov 17, 2001
Messages
5,184
Helped
1,538
Reputation
3,076
Reaction score
1,391
Trophy points
1,393
Location
Turkey
Activity points
31,163
You shouldn't use schematic view to simulate your circuit because your structure has no schematic representation at all.
It's pure layout..Delete your schematic view otherwise ADS will confuse...
Then you have to simulate your EM model in a seperate schematic page.
 

shambhujhanp

Newbie level 2
Joined
May 28, 2009
Messages
2
Helped
0
Reputation
0
Reaction score
0
Trophy points
1,281
Activity points
1,292
You shouldn't use schematic view to simulate your circuit because your structure has no schematic representation at all.
It's pure layout..Delete your schematic view otherwise ADS will confuse...
Then you have to simulate your EM model in a seperate schematic page.

Thanks a lot. I had exactly the same problem, and I just followed your advice and its done.
 

Status
Not open for further replies.

Similar threads

Part and Inventory Search

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Top