+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member level 3
    Points: 539, Level: 4

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    60
    Helped
    0 / 0
    Points
    539
    Level
    4

    Problem creating coregen in ISE 14.5

    Greetings ... a couple of days ago I am trying to take a project that was done in Vivado 2017.3 to ISE 14.5 since it is required to implement it on a Virtex-5 device. This project includes some IPs that are not supported in ISE 14.5. So I decided to replace them with compatible IPs, but I am having trouble creating a new coregen from a new IP source (CORE Generator & Architecture Wizard) since I have the following message.

    -The IP Catalog has been reloaded

    To this problem I was suggested the following solution.

    https://www.xilinx.com/support/answers/53695.html

    Unfortunately, I still have the same message, and I still can't generate the coregen.
    Someone who can help me with this problem please, thank you in advance.

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Super Moderator
    Points: 32,411, Level: 43
    ads-ee's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    USA
    Posts
    7,493
    Helped
    1758 / 1758
    Points
    32,411
    Level
    43

    Re: Problema para crear coregen en ISE 14.5

    Are you using the webpack version of ISE? ISE webpack doesn't support any Virtex parts. I also don't think ISE uses the Vivado licensing (in case you only have Vivado licenses, I can't verify as the license server has both old licenses and the newer Vivado ones).



    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Member level 3
    Points: 539, Level: 4

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    60
    Helped
    0 / 0
    Points
    539
    Level
    4

    Re: Problema para crear coregen en ISE 14.5

    I am using the Systema Edition but as you say the license I use for Vivado may not work with ISE. What can I do in this case?



    •   AltAdvertisement

        
       

  4. #4
    Super Moderator
    Points: 32,411, Level: 43
    ads-ee's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    USA
    Posts
    7,493
    Helped
    1758 / 1758
    Points
    32,411
    Level
    43

    Re: Problema para crear coregen en ISE 14.5

    I also recalled that ISE doesn't necessarily install everything for all families unless explicitly selected in the installation dialogs. As I haven't used ISE in years, I don't remember how to check which families are installed.

    You do know that ISE 14.7 is out for installation on Win10 as a VM (or Linux)? If you've installed it on a Linux or a Win7 machine you are probably okay, but Win10 wouldn't be supported for ISE 14.4 to 14.7, which is why Xilinx has a linux VM to run under Win10.

    This VM version might let you use a recent license or it might get around running on an unsupported OS.



  5. #5
    Member level 3
    Points: 539, Level: 4

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    60
    Helped
    0 / 0
    Points
    539
    Level
    4

    Re: Problema para crear coregen en ISE 14.5

    thanks for all the help adds-ee, I commented that I solved my problem ... the version I had downloaded from ISE consisted of a compressed file with the complete installer, but there is also an installer consisting of 4 compressed files. Install this version but then I had problems with the compatibility of ISE 14.5 with Windows 10, but I solved it with the following link.

    https://www.eevblog.com/forum/fpga/g...dows-8-64-bit/



--[[ ]]--