+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member level 2
    Points: 1,420, Level: 8
    MarkoSiroki's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Ljubljana
    Posts
    47
    Helped
    4 / 4
    Points
    1,420
    Level
    8

    Altium Designer 18.1.7 - Error trying copy paste

    Dear sirs and Madams!

    I am trying to copy schematic to clipboard and then paste it to another schematic. After selecting all elements in schematic, I press Ctrl+C and I get InvalidParameter error:
    Click image for larger version. 

Name:	2019-03-08 18_36_45-.png 
Views:	6 
Size:	87.6 KB 
ID:	151591
    How do I get rid of this error?
    ... there is no home like 127.0.0.1 ...

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Full Member level 6
    Points: 2,010, Level: 10

    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    373
    Helped
    93 / 93
    Points
    2,010
    Level
    10

    Re: Altium Designer 18.1.7 - Error trying copy paste

    This may help. Someone else seems to have had the same or similar problem.
    try this thread:

    Altium Designer 13.3.4 copy (Ctrl+C) error in AdvSch.dll?

    Other than that, I am not familiar with Altium.
    But I'm taking a guess anyway. Try clicking on edit, then use the copy drop down.
    Go to the new schematic, click on edit and the use the paste drop down to you other schematic.

    The error message is Invalid Parameter. That may mean there is a conflict between something in the two schematics.
    Possibilities include duplicate reference designators.



    •   AltAdvertisement

        
       

  3. #3
    Super Moderator
    Points: 29,619, Level: 41
    andre_teprom's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brazil
    Posts
    8,860
    Helped
    1114 / 1114
    Points
    29,619
    Level
    41
    Blog Entries
    9

    Re: Altium Designer 18.1.7 - Error trying copy paste

    Possibilities include duplicate reference designators.
    +1
    Perhaps doing Annotation will solve the problem, but it is just a blind guessing, once you did not have not magnifyed the item where the error is.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Part of the world that you live in, You are the part that you're giving ( Renaissance )



    •   AltAdvertisement

        
       

  4. #4
    Member level 2
    Points: 1,420, Level: 8
    MarkoSiroki's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Ljubljana
    Posts
    47
    Helped
    4 / 4
    Points
    1,420
    Level
    8

    Re: Altium Designer 18.1.7 - Error trying copy paste

    Hmm, I've restarted the computer and it works now!
    ... there is no home like 127.0.0.1 ...



  5. #5
    Newbie level 1
    Points: 13, Level: 1

    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    1
    Helped
    2 / 2
    Points
    13
    Level
    1

    Re: Altium Designer 18.1.7 - Error trying copy paste

    Go to Preferences>>Schematic>>General deselect
    Render Text with GDI+


    2 members found this post helpful.

--[[ ]]--