+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Advanced Member level 5
    Points: 30,226, Level: 42
    BigBoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    4,419
    Helped
    1333 / 1333
    Points
    30,226
    Level
    42

    Picture Attachment Function is not working

    I have tried with different Internet Browsers (IE, Edge, Firefox @ Windows 10) but unfortunately I cannot attach a picture in PNG format.
    This problem is actually exists since long time and I warned you few times as you know remember well.

    •   AltAdvertisement

        
       

  2. #2
    Full Member level 1
    Points: 775, Level: 6
    Achievements:
    Created Blog entry

    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Gdańsk, Poland
    Posts
    101
    Helped
    25 / 25
    Points
    775
    Level
    6
    Blog Entries
    3

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Click image for larger version. 

Name:	test_png1.png 
Views:	35 
Size:	5.5 KB 
ID:	147431

    Testing adding png file (Windows 10, Firefox 60.0.2, 64-bit).
    I have to add any image one by one whatever the format is.
    To encourage me to help more, click on "Helpful Post" if you feel that I've helped you.

  3. #3
    Super Moderator
    Points: 77,038, Level: 67
    Achievements:
    7 years registered
    Awards:
    Most Frequent Poster 3rd Helpful Member

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15,609
    Helped
    3556 / 3556
    Points
    77,038
    Level
    67

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Hi,

    from time to time I upload picturees in png format. Never had any problem.

    Tell us how you try to upload it and give an error description, because "I can not" is not descriptive at all. How does it behave?

    Other users shortly uploaded PNG pictures`: https://www.edaboard.com/showthread....=1#post1620634

    Klaus
    Please donīt contact me via PM, because there is no time to respond to them. No friend requests. Thank you.

  4. #4
    Super Moderator
    Points: 52,606, Level: 56

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Minneapolis, Minnesota, USA
    Posts
    12,876
    Helped
    2569 / 2569
    Points
    52,606
    Level
    56

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Programmers work behind the scenes, making changes to the system interface. Some months ago there were changes to the method, and location, for storing images which members upload to the forum. Readers use a wide range of devices, and software, to access the forum. Occasionally some correction becomes necessary. Administrators watch for reports of problems. If you have problems, please post a message in this section of the forum.

  5. #5
    Advanced Member level 5
    Points: 30,226, Level: 42
    BigBoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    4,419
    Helped
    1333 / 1333
    Points
    30,226
    Level
    42

    Re: Picture Attachment Function is not working

    When I intend to load a picture in PNG format, it loads the file but stops to insert the file.I have tried to insert in simple mode and advanced mode, no success..
    Is there any quota of max. picture number or total size of attachment for each user ? Because I have uploaded many picture since 2001 and total amount of size has reached to 32MB.
    And if I would delete some of them, it's not possible.

    •   AltAdvertisement

        
       

  6. #6
    Super Moderator
    Points: 77,038, Level: 67
    Achievements:
    7 years registered
    Awards:
    Most Frequent Poster 3rd Helpful Member

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15,609
    Helped
    3556 / 3556
    Points
    77,038
    Level
    67

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Hi,

    How did you do this exactly?
    At the Quick Reply window you have:
    * "Insert Image" button at the top toolbar
    * "Add an Image" button at the bottom

    With the advanced window you additionally have:
    * "Attachments" button at the top toolbar
    * "Manage Attachments" in the "Additional Options"

    Klaus
    Please donīt contact me via PM, because there is no time to respond to them. No friend requests. Thank you.

  7. #7
    Advanced Member level 5
    Points: 30,226, Level: 42
    BigBoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    4,419
    Helped
    1333 / 1333
    Points
    30,226
    Level
    42

    Re: Picture Attachment Function is not working

    I have tried both ways, does not work.Can it be related to Adobe Flash ??

    When I click the red error button at the right hand side, I see this error message:

    500[IOErrorEvent type="ioError bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2038"]
    Last edited by BigBoss; 22nd June 2018 at 19:06.

  8. #8
    Advanced Member level 4
    Points: 7,345, Level: 20

    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    1,275
    Helped
    314 / 314
    Points
    7,345
    Level
    20

    Re: Picture Attachment Function is not working

    I know that problem. There is a trick to overcome it. See the ".png" picture attached.
    If you go with the first way they show you: Select files --> etc.. the picture never loads.
    The Basic Uploader works fine.
    Click image for larger version. 

Name:	Picture.png 
Views:	5 
Size:	8.0 KB 
ID:	147461

    •   AltAdvertisement

        
       

  9. #9
    Advanced Member level 5
    Points: 30,226, Level: 42
    BigBoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    4,419
    Helped
    1333 / 1333
    Points
    30,226
    Level
    42

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Unfortunately it does not work at all neither in basic mode nor advanced mod nor quick mode
    I have tried Firefox, IE, Edge and Opera.. No luck.It does not load the file.

  10. #10
    Advanced Member level 5
    Points: 30,226, Level: 42
    BigBoss's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    4,419
    Helped
    1333 / 1333
    Points
    30,226
    Level
    42

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Quote Originally Posted by CataM View Post
    I know that problem. There is a trick to overcome it. See the ".png" picture attached.
    If you go with the first way they show you: Select files --> etc.. the picture never loads.
    The Basic Uploader works fine.
    Click image for larger version. 

Name:	Picture.png 
Views:	5 
Size:	8.0 KB 
ID:	147461
    I think the problem is coming from both board code and max. permissible file size.
    In advanced mode "basic uploader" should be chosen and the file size shouldn't be over than 256kB(?).
    Now it seems "as though" working but board coders hves to solve this for larger sizes.

  11. #11
    Super Moderator
    Points: 29,576, Level: 41
    andre_teprom's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brazil
    Posts
    8,837
    Helped
    1114 / 1114
    Points
    29,576
    Level
    41
    Blog Entries
    9

    Re: Picture Attachment Function is not working

    Quote Originally Posted by BigBoss View Post
    I think the problem is coming from both board code and max. permissible file size.
    In advanced mode "basic uploader" should be chosen and the file size shouldn't be over than 256kB(?)
    Few days ago there were posted a thread attached with a picture with 494KB:

    As far as I know, the limit size is currently defined as 500KB.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Part of the world that you live in, You are the part that you're giving ( Renaissance )

--[[ ]]--