+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Newbie level 1
    Points: 15, Level: 1

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    Helped
    0 / 0
    Points
    15
    Level
    1

    PMOS Source voltage Following Drain voltage problem HSPICE Disrete Vendor Library

    Hello,

    I am trying to add a Discrete device (Vendor provided spice model ) to HSPICE. I have tried different type of devices to add to HSPICE but all the devices give same result. (Source voltage of PMOS follows the Drain voltage) and device is always turned on and leaking current.

    I have tried >200 voltage and <20 voltage PMOS devices. But the result is same. So, by checking in the HSPICE model files thoroughtly i couldn't find any solution. Can anyone tell me if i am using the wrong syntax to just check the switching of PMOS of any parameters are missing in my code?

    Code dot - [expand]
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    32
    
    .include 'discretemodelabc.sp'
     
     
    .option post runlvl=5
    .OPTION GMIN = 1.0e-21
    .OPTION BRIEF
    .OPTION METHOD =GEAR
    .OPTION PIVTOL=1.0e-22
    .OPTION GMINDC=1.0e-21
     
     
    .OPTION POST
     
    .OPTION ACCURATE =1
     
     
    .GLOBAL GND VDD
     
    X122        DRN GT   VDD   DMP10H400SK3 
    RDD     DRN GND  100M
     
     
     
    VSUP    VDD     GND     PWL     (0  0   3u      0   10u     5V      20u     20       TD=0)
    VGT     GT      GND     PWL     (0     0      3u        0   10u     5V      10.001u     0V      20u     0       TD=0)
     
    VGND GND 0 0V
    VNMOS GN GND 2V
     
    .tran 100f 40u  
    .plot i(X1)
    .end
    Last edited by BradtheRad; 6th April 2016 at 05:22. Reason: added code formatted window

    •   AltAdvertisement

        
       

--[[ ]]--